Hej med dig. Fedt du er her. Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev får du?

JEG ARBEJDER PÅ AT SKABE ET HELT NYT UNIVERS OG COMMINITY TIL DIG, SÅ DU KAN FÅ MERE FRIHED OG EVENTYR IND I DIT LIV. VÆR DEN FØRSTE TIL AT HØRE OM DET, VED AT TILMELDE DIG MIT NYHEDSBREV OG FÅ ALLE FORDELENE. DERUDOVER FÅR DU:

  • Gratis miniguide med 50 jobs du kan have som digital nomade. Jeg lister dem op, inspirerer dig til at tænke i nye konstellationer og udfordre dig på din måde at tænke arbejde på. Helt gratis får du 50 sider inspiration og hands on til et nyt liv med mere frihed.
  • Tilbud om foredrag
  • Mulighed for at købe min bog Digitale nomader, Et liv med mere eventyr og mindre hverdag, før alle andre og til en flot pris.
  • Tips og hands on metoder til at leve mere digitalt og have mere frihed. mulighed for at være med i et helt nyt community. Meld dig til, så du er den første der får af vide, når vi launcher det.
  • Gratis podcast om livet som digital nomade, hvor jeg både udfordre dig og inspirere dig samt interviewer mennesker, der ved noget om den digitale livsstil.
  • Rejsehistorier fra verden.
  • Og der er mange goodiebags på tegnebrættet til dig, og samarbejder jeg er ved at indgå, som kun er til dig i min inderkreds.

Jeg glæder mig til at møde dig.

Kærligst Mille