Vi holder åbent foredrag d 31 oktober i Århus med foredraget ‘Tag hverdagen med Jorden rundt’.

I samarbejde med det super trendy restaurant Malt i Århus byder vi nu på tapas og foredrag d 31 oktober. Det bliver super fedt – så book din billet nu inden der er udsolgt.

Der er Early Birds indtil d 10 oktober til 350 kroner pr Billet. Det er inklusiv tapas i foredraget. Derefter koster de 400 kroner inklusiv tapas.

?️Drømmer du også om at forlænge sommeren? ?️
Jeg ved, hvordan du gør. Ja, det lyder måske vildt, men her kommer det. ?
Du kan nemlig arbejde fra en hængekøje i Mexico eller fra en cool NYC-lejlighed, eller imens du trekker gennem junglen i Panama.

Mennesker, der arbejder remote, kaldes digitale nomader. I 7 år har jeg selv levet og arbejdet sådan fra hele verden med min mand og vores to børn.

Jeg har mødt både lærere, revisorer, advokater, webudviklere og sågar tandlæger, der arbejder remote og online, imens deres hverdag består af langt mere eventyr, frihed og sjov. Så for at sige det, som det er. Din profession er ingen hindring for at leve et mere frit og eventyrligt liv. ✔️✔️

Lyder det besnærende? Så lad os inspirere rumpetten ud af bukserne på dig til en anden måde at leve på. En måde, hvor du både kan arbejde og opleve verden samtidig.
Vi har allerede sendt mange familier ud i verden ?, og jeg lover dig, at du går ikke fra vores foredrag, uden at tænke over, hvordan dit liv også kunne se ud.

Kom og mød os. Vi er lige her i samarbejde @restaurantmalt d. 31 oktober i København kl. 17.30 ??
Der er EARLY BIRD lige nu, så nap din billet hurtigt, hvis du vil med. Der er normalt totalt udsolgt. ?
Vi glæder os til at se dig.

Kærligst Mille og Kristian