Gør som tusindvis af andre og tilmeld dig mit nyhedsbrev, så du får alle de digitalenomadetips, du skal bruge for at leve og arbejde på farten.

Samtidig får du min gratis mini-guide med 50 jobs som digital nomade.

Det er et godt valg at tage, at ville have mere eventyr i sit liv.

Så kom med….

Kærligst Mille

T-shirts

T-shirt produktionen fra Digital Nomad living fik jeg ideen til, da jeg sad i Mexico på 8 måned på min jordomrejse. Jeg savnede at have en let T-shirt, der kunne være lidt rebelsk. Jeg anede på daværende tidspunkt intet om T-shirt produktion, eller hvordan den skulle se ud. Jeg vidste bare, den skulle symbolisere frihed. Frihed til at vælge det i livet du brænder for. Så i virkeligheden er det slet ikke en T-shirt, men DIN historie. Hver T-shirt kan fortælle min eller din historie. Steder vi har været i verden, steder vi gerne vil hen, ting eller kulturer vi gerne, vil kende eller allerede kender godt. T-shirten er et modsvar til alt det etableret, det er en kærlig hilsen om at huske at leve mere, gøre mere af det du brænder for, og for at mærke friheden og ilden som brænder i os alle.

På min sidste rejse gennem Balkan landene, mødte jeg en hollandsk pige, der sagde til mig, at hun engang imellem godt gad at fuckitalittlebitmore. Så sagt på en anden måde, hun havde ikke brug for at sælge alt og drage ud i verden, men hun havde brug  for at være mere rebelsk, end hun var nu og leve mere. Måske er det mit næste hashtag til en T-shirt #fuckitalittlebitmore.

Tag den der passer til dig og dit udtryk. Nogle gange er det fedt at sige #fuckitandtravel andre gange betyder det meget mere at #traveldeeper og til tider er vi ‘bare’ #wearetravellers rejsende i verden i livet og i os selv.